Ølvogn

Du har 0 varer i din kurv

KUNDESERVICE


Har du brug for hjælp?

Find oplysningerne her eller kontakt os.

 

Få hjælp telefonisk her:

Hos Fadølsforsyningen.dk kan du få telefonisk hjælp til dit køb.

Vi hjælper med rådgivning, bestilling eller hvis du har andre spørgsmål.

Ring her: 70 10 60 90


Her finder du svar på oftest stillede spørgsmål

Som en tommelfingerregel vil en fustage på 20-25 liter svare til 40 mennesker. Det svarer til at hver gæst drikker en halv liter øl. Forestiller du dig at dine gæster drikker mere, så vil 2 fustager være et godt udgangspunkt. Bestiller du for meget fadøl, kan du uden problemer returnere uåbnede fustager igen. Retur koster 75kr pr. fustage.

Du kan med fordel bruge vores fadølsberegner, som giver dig et vejledende estimat på, hvor meget fadøl og antal fadølsanlæg du skal bruge til din fest.

Det afhænger af hvor travlt leverandøren har, og om dine bestilte varer er tilgængelige på deres lager. Vi anbefaler dig at kontakte leverandøren før eller efter ordreafgivelsen for at få svar på dette.

Vi anbefaler, at du bestiller max. tre dage inden din ønskede leveringsdato. Carlbergs distributører skal have mulighed for, at planlægge deres kørsel og være sikre på, at dine varer er tilgængelige på deres lager.

Leverandørerne forbeholder sig ret til at annullere en ordre, som følge af force majeure, strejke, vareknaphed, fejl på teknisk udstyr etc.

Ja, for en fragtpris på 595,- sørger Carlsberg’s distributører for både opsætning og nedtagning af fadølsanlægget.

Leverandøren hjælper dig med at få fadølsanlægget til at virke, så det er klar til din fest. Det eneste du selv skal sørge for, er at have tilgang til 220V strøm (med jord) tilgængelig ved tappestedet, så fadølet kan komme ud af hanerne og øllet har den rette temperatur.

Husk at fadølsanlægget skal kunne monteres på eget barbord. Har du ikke det, tilbyder Fadølsforsyningen.dk leje af bardisk i bar og tilbehør.

Carlsbergs distributører vil forsøge, at imødekomme dine ønsker for leveringsdato og leveringstidspunkt.

Leverandøren laver en ruteplan på dagen, men der kan være mulighed for at lave en individuel aftale efter ordreafgivelse.

Det afhænger af hvor travlt leverandøren har den pågældende dag. Vi anbefaler, at du kontakter leverandøren om mulighed for at lave en individuel aftale.

Ja, når du modtager dine varer skal leverandøren have en underskrift på, at du har modtaget dem.

Ja, for en fragt på 595,- vil Carlsbergs distributører sørge for, at levere din ordre på den aftalte adresse. Når din fest er slut, kommer leverandøren og afhenter udstyr og returvarer igen.

Efter ordreafgivelse kan du lave en individuel aftale med leverandøren. Der tages forbehold for, at en forlænget leje vil kræve en tillægspris oven i lejen.

Nej, emballagen på dine bestilte varer må ikke være brudt, hvis du vil returnere overskuddet til leverandøren ved afhentning.

Returvarer skal være intakte, så de kan sælges videre til andre kunder.

Læs mere

 

Servicevagt

Efter normal åbningstid har Fadølsforsyningen.dk servicevagt, som kan kontaktes hvis der opstår problemer før, under eller efter din fest.

Det er vigtigt, at kontakte Fadølsforsyningen med det samme, hvis der opleves driftsforstyrrelser.

Telefonnummer: 70 10 60 90

Åbningstider:

Mandag – lørdag: kl. 16-24

Søndag: Lukket