Ølvogn

Du har 0 varer i din kurv

Lej fadølsanlæg i Roskilde hos Fadølsforsyningen

Hos Fadølsforsyningen kan du på en nem og hurtig måde leje fadølsanlæg, klapbar, bartilbehør og bestille drikkevarer til en vellykket fest – så har du en kommende studenterfest, julefrokost, påskefrokost, sommerfest, bryllup, fødselsdag, reception, svendegilde, firmafest eller en helt tredje begivenhed i Roskilde og omegn, så bestil dit fadølsanlæg her hos fadølsforsyningen.dk.

Hos Fadølsforsyningen.dk har du desuden mulighed for, at ændre din bestilling på øl og vand op til tre dage før levering – føje til eller trække fra – uden ekstra omkostninger for dig.

 

 

Server Carlsberg fadøl og Tuborg fadøl til dine gæster

Der findes ikke noget bedre, end at få en iskold fadøl stukket i hånden. Mange af os forbinder fadøl med gode oplevelser og køber det oftest, når vi er ude at more os.

Derfor er det en oplagt idé, at leje fadølsanlæg til din fest. Det sikre, at dine gæster får kolde øl med den samme friske øl smag på 6-8 grader, som er den rigtige temperatur.

Når du bestiller øl fustage til dit Carlsberg fadølsanlæg, kan du vælge mellem flere af de kendte Carlsberg fadøl brands.

Som fadøl fustage tilbydes klassikere som Carlsberg fadøl og Tuborg fadøl, hvor vi blandt andet har den populære Tuborg Classic fadøl i øl sortimentet. Du kan også få specialøl på øl fustage. Vi tilbyder blandt andet specialøl varianter af Grimbergen fadøl, 1664 Blanc, Erdinger, Guinness.

 

Du kan se hele vores sortiment for fadøl her

Bestil Carlsberg hos fadølsforsyningen
Bestil Tuborg hos fadølsforsyningen
Bestil Grimbergen hos fadølsforsyningen
Bestil 1664 Blanc hos fadølsforsyningen
Bestil Guinness hos fadølsforsyningen
Bestil Erdinger hos fadølsforsyningen

Lej fadølsanlæg nemt med fadølsberegneren

Få glæde af fadølsberegneren her.

Fadølsforsyningens fadølsberegner er til dig, som gerne vil have et vejledende estimat på,  hvor mange fadølsanlæg, øl fustage og drikkevarer du bør købe. 

 

Fadølsberegneren giver dig den rette mængde øl fustage

 

Du kan på Fadølsforsyningen.dk vælge mellem en til to fadølshaner, når du vælger at leje fadølsanlæg.

Ved leje af Carlsberg fadølsanlæg med en eller to fadølshaner medfølger der gratis kulsyre, fadøl drypbakke til øl, fadølshane til udskænkning af øl og topskilt til fadølsanlæg, så dine gæster ikke er i tvivl om hvilken fadøl der bliver serveret.

Dertil får du også et køleanlæg med, så din fadøl hele tiden overholder samme gode kolde øl temperatur, som en rigtig fadøl bør have.

Da Carlsberg fadølsanlæg skal monteres på eget barbord, har du mulighed for den nemme løsning. For 275 kr. kan du leje en professionel bardisk til din fadølsanlæg.

Opsætning af vores barbord til fadølsanlæg sørger vi for og kan nemt sammenklappes igen. Du finder Fadøl bardisken her.

Når du lejer fadølsanlæg, skal der købes øl fustage ved siden af. Det vælger du i sortimentet for fadøl.

 

 

 

Carlsberg fadølsanlæg med en fadølshane

Til dig som ønsker at køre en øl fustage ad gangen.

CARLSBERG FADØLSANLÆG MED EN FADØLSHANE

Carlsberg fadølsanlæg med to fadølshane

Til dig der gerne vil kører to fadøl varianter af fustage øl på samme tid.

CARLSBERG FADØLSANLÆG MED TO FADØLSHANE

Få fadølsanlæg og øl fustage leveret af Fadølsforsyningen

Fadølsforsyningen.dk sørger for alt det praktiske fra hurtig levering af øl fustage, leje af fadølsanlæg samt opsætning og nedtagning af fadølsanlæg i hele Danmark.

For at forbedre oplevelsen kan du også tilføje Carlsberg ølglas, Carlsberg ølkande, Tuborg ølkande, barbord til fadølsanlæg, Tuborg plastikkrus, Carlsberg parasol samt Carlsberg udskænkningsvogn og Tuborg udskænkningsvogn til din kurv. Du kan se priser på bar og tilbehør her.

For 595,- på hverdage i almindelig arbejdstid, sørger vores udvalgte leverandører hos Fadølsforsyningen både for levering og afhentning af fadølsanlæg, sodavand, øl og vand på den adresse og tidspunkt, du ønsker. Du har også mulighed for leveringen i weekender efter aftale. Læs mere om vores handelsbetingelser her.